Menü

Szent Atanáz Főiskola

A nyíregyházi székhelyű Szent Atanáz Görögkatolikus Hittudományi Főiskola honlapjaik frissítésével kapcsolatos feladatokkal keresett meg minket. A projekt részeként célunk volt teljesen megújítani a külső megjelenést és egy központi adminisztrációs portált létrehozni, amely lehetővé teszi mind a hét weboldal egyszerű kezelését egyetlen adminisztrációs felületen keresztül. Nagy örömmel vállaltuk ezt a kihívást, és lelkesen vetettük bele magunkat a munkába!

UX design

A design tervezésekor komoly kihívást jelentett egy olyan megjelenés kialakítása, amely összehozza a Görögkatolikus Főiskola hagyományos arculatának elemeit a modern grafikai megoldásokkal. A hét weboldal mindegyike különböző témával foglalkozik, beleértve a tudományos kutatásokat, a főiskola hagyományos profilját és a könyvtári információkat. Minden egyes oldalhoz egyedi design készült, de azok egymással összhangban vannak, így egyértelműen tükrözik a szervezet egységes arculatát.

A webfejlesztést saját fejlesztésű Synergy Fox keretrendszerünk segítségével valósítottuk meg, ahol központi elv volt az "egy közös adminisztrációs felület létrehozása" és a "minden egy helyen van" elv alkalmazása. A Synergy Fox multibrand és multidomain megoldása lehetővé tette ennek kivitelezését, így a közös, de mégis szeparált admin felület létrehozása jelentősen megkönnyítette a weboldal kezelők munkáját és az online tartalomkezelést.

Synergy Fox webfejlesztés

Támogatás és üzemeltetés

Hosszútávú együttműködés keretein belül az újonnan készült weboldalak supportolását vállaltuk. A support óraszám grafikai kérésekre is felhasználható, szabadon és rövid válaszidőkkel vehető igénybe, így az ügyfél minden kérése gyorsan és eredményesen teljesül. A weboldalak zökkenőmentes működését a saját szerver-infrastruktúránkon alapuló VPS Cloud technológiával biztosítjuk.
Látogasd meg az oldalt: szentatanaz.hu

További projektjeink