Menü

Vogel Industries

A Vogel Industries budapesti központjából biztosít szennyvíztisztítási megoldásokat a Közép-Kelet-európai régióban, a Közel-Keleten és Észak-Afrika egyes részein. A közösen bonyolított projekt több fázisban zajlott, melynek része volt az arculattervezés, webfejlesztés, illetve a kiadvány- és illusztrációkészítés.

Arculattervezés és brandbook

A Vogel első körben arculattervezési céllal keresett meg minket. A legmodernebb technológiát használó, nemzetközi viszonylatban jelenlévő vállalat számára átütő, a víz és a hő elemet magába foglaló, kontinenseket átívelően jól működő megjelenést alakítottunk ki, melyet brandbookban foglaltunk össze.

Vonzó
Modern
Nemzetközi

A Vogel weboldala elsősorban branding és tájékoztatási célokat szolgál. A nemzetközi célpiac érdekében a site angol nyelvű, a webdesign készítésekor szem előtt tartottuk, hogy a képek és egyéb illusztrációk alátámasszák a szakmaiságot, az arculati elemek pedig modernitást, magas minőséget sugalljanak. Természetesen a felület reszponzív, a kezelést felhasználóbarát admin felület, a SEO célokat pedig blogmotor segíti. vogelfirm.com

Corporate website

Kiadványok és illusztrációk

A Vogel csúcstechnológiás megoldásait a célcsoportjuk számára gazdagon illusztrált, részletes tájékoztatókban is bemutatjuk. A kiadványok természetesen a Vogel és a cégcsoport adott almárkáinak arculatában készültek. A prospektusok építik a brandet, és segítik a sales folyamatokat, hiszen hosszú távon kézzelfoghatóan vannak jelen a partnerek asztalán vagy digitális formában a számítógépén, ugyanis online és print formában is kialakításra kerültek.

Almárkák megszemélyesítése

Az ernyőmárkaként is funkcionáló Vogel mellé azzal harmonizáló, de önállóan is értelmezhető arculatot kaptak az almárkák, melyek tulajdonképpen a Vogel speciális technológiái. A logók kialakításánál szempont volt az egységesség, felismerhetőség és a harmónia.

Mit mondanak ők?

Ujfalvi Erzsébet Office Manager

"Jó együtt dolgozni a HRENKO csapattal, gyorsan, rugalmasan és szakszerűen reagálnak a kérdéseinkre, kéréseinkre, legyen szó, arculattervezésről, logótervezésről vagy az első weboldalunk fejlesztéséről. Nagyon kreatív logók születtek, amelyek egyértelműen a mi tevékenységünkre utalnak, az újonnan elkészült weboldalunk pedig olyan, amilyenre gondoltunk."

További projektjeink