Menü

Condair Systems Gmbh

A Condair Systems a világszerte vezető üzleti és ipari levegő párásító berendezés gyártó, a Condair Group részeként több évtizednyi iparági szakértelemmel rendelkezik, ám az erősen B2B szegmensben való online lead generálás nem kis kihívást jelentett számukra. A mi feladatunk, hogy ebben segítsünk.

B2B médiatervezés

Az együttműödés létrejöttekor világossá vált, hogy a Condair Systems Magyarországon nem rendelezik átgondolt média és marketingmixszel, ezért ennek megtervezése elsődleges feladat volt. A speciális célközönség feladta a leckét, de alapos kutatómunkával sikerült egy működőképes tervet kialakítani, ami a megbízó tetszését is elnyerte. A mix tartalmaz print és online megjelenéseket releváns szaklapokban, melyeket negyedévente variálunk, illetve az online hirdetési lehetőségek kifejezetten a célközönségre szabott elegyét.

Print
Digitális
Minden célcsoportra

A Condair Systems célcsoportja meglehetősen szűk és speciális üzleti szegmens, ezért a keresési kampányokat jól körülhatárolható kulcsszó készlettel tudtuk elindítani, melyet remarketing, display és videó kampánnyal támogatunk meg. Ennek köszönhetően egyszerre teljesül a márkaismertség növelése és a releváns érdeklődők gyűjtése.

Google Ads

Kiadványkészítés

A különböző médiamegjelenések igényelik a megfelelő kreatív anyagok elkészítését, melyet házon belül, a már kész arculati elemek alkalmazásával oldunk meg. Mozgó és statikus bannerek, gif-ek, hírlevél layoutok és print megjelenések tervezéséért és elkészítéséért vagyunk felelősek.

Adatvizualizáció

A médiamix egyes elemeinek teljesítményét létfontosságú rendszeresen megvizsgálni. Ennek érdekében minden hónapban készítünk az ügyfél számára transzparens riportot, illetve félévente, évente személyesen is prezentálunk. Az adatok közös egyeztetése alapján készül a következő időszak előzetes terve. Az együttműködés sikerét az immáron többéves kapcsolat fémjelzi.

Mit mondanak ők?

Dominic Giesel Head of Marketing

"Our cooperation with HRENKO Digital Agency starts from the beginning with a very professional and comprehensive approach. We are very happy to work with the HRENKO team enabling us to increase our success in Hungary. Excellent digital marketing skills, fast understanding of different branches and industry demands and intense project communication meet our expectations completely."

További projektjeink