Menü

Globus Online

A vállalati nyelvoktatás piac meghatározó szereplője a Globus Nyelviskola, mely 1991. évi alapítása óta a minőségi céges nyelvoktatás célkitűzéseinek megfelelően működik. 30 éves fennállásának egyik kulcsa az alkalmazkodó képesség a folyamatosan változó gazdasági körülményekhez. Új webfejlesztési projektjük fő célja az online sales csatornák még hatékonyabb kihasználása volt, ennek megvalósításához ügynökségünket kérték fel.

Tervezés és tartalom

A Wordpress alapú weboldal tervezésekor a leadgenerálásra és magas számú konverzió elérésre törekedtünk. Három fő tevékenység köré építettük az új site-ot, melyek a vállalati nyelvoktatás, a HR szempontból prioritásnak számító tanárok toborzó oldala, valamint a soft skill tréningek.

Mivel a fejlesztés előtt már üzemelt partnerünk korábbi oldala, terveink szerint a tartalmi elemek csupán átemelésen estek volna át. A fejlesztés alatt azonban hamar kiderült, hogy SEO szempontok alapján elengedhetetlen, hogy a szövegeket is átszerkesszük, kiegészítsük, vagy épp teljesen újra írjuk annak érdekében, hogy még hatékonyabban támogassák a célkitűzéseket.

A Globus Nyelviskola kínálatában elérhető:

Angol
Német
és 20 további nyelv

A Globus Vállalati Nyelvoktatás arculata a közös munka elkezdésekor már adott volt, így a tervezés során arra törekedtünk, hogy pusztán frissítéssel, némi modernizálással frissítsünk a webes megjelenésen. Az aloldalak kialakításában szabad kezet kaptunk, így a Tanárok landing page is egyedi vizuális elemekkel bővült. A weboldalt a remekül sikerült hivatalos céges fotók teszik még személyesebbé, ezekkel egészítettük ki a landing page-ek vizuális elemeit.

Webdesign és arculat

Google Ads kampányok

A pandémia időszaka alatt a nyelvoktatás piacának is alkalmazkodnia kellett a körülményekhez, így az online oktatás és a teljes Magyarországot lefedő elérhetőség kiemelt fontosságú lett. A kampányok elsősorban a potenciális új partnereket célozzák, de kiemelten fontos a stabil nyelvtanár állomány növelése is, melyekben szintén sikeresen tudjuk támogatni a Globus céljait.

A Google kampányok segítségével sikeresen érjük el a vidéki nagyvárosokat is, így Globus Vállalati Nyelvoktatás bővülő tanári gárdájának segítségével az egész országban képes minőségi nyelvoktatást nyújtani.

Látogass ez az oldalra: globusonline.hu

Mit mondanak ők?

Kovács Attila Ügyvezető

Nyelviskolánk weboldalát 2022 tavaszán újítottuk meg a Hrenko csapatával együttműködve. Az új oldalunk tervezése, fejlesztése alatt végig azt tartottuk szem előtt, hogy a potenciáis ügyfeleink felhasználói igényeinek maximálisan megfeleljen, és magasan konvertáló felületté váljon. A partneri együttműködés a fejlesztés lezárultával sem ért véget, folyamatos konzultációk és finomhangolások során javítjuk egyre jobban online jelenlétünket és pozíciónkat. Kollégáimmal együtt köszönjük a folyamatos szakmai támogatást, - hogy hazai terepen maradjak - highly recommended team!

További projektjeink