Sütik kezelése

Esettanulmány

Anna and The Barbies

A feladat

Az Anna and the Barbies zenekar weboldalánál nagy kihívással néztünk szembe, hiszen rajongói célcsoportjuk meglehetősen speciális. Az általuk támasztott igényeket és elvárásokat végül egy egyszerűen kezelhető weboldalban testesítettük meg.

Rock a weben

A weblap elkészítésének első számú kritériuma az volt, hogy illeszkedjen a zenekar arculatába. Vagyis legyen erőt és dinamikát sugárzó, kövesse a trendeket és természetesen minél könnyebben szólítsa meg a rajongókat.

Weboldal

A külsőségek mellett persze ugyanolyan fontos volt a funkcionalitás is. Elsődleges szempontként szerepelt például az, hogy a tartalmat könnyen lehessen szerkeszteni. Ennek megkönnyítésére WordPress motort használtunk, így az eljövendő koncertidőpontok épp olyan egyszerűen frissíthetők, mint a feltöltött dalszövegek.

Mit mondanak ők?

A legfontosabb, hogy nagyon büszkék vagyunk a honlapunkra! Andrásék egy teljesen "ismeretlen" világba csaptak bele, amikor felkérésünkkel megkerestük őket. Előttünk még nem készítettek zenekari honlapot, de az eredmény önnönmagáért beszél! Minden kérésünket türelemmel és messzemenőkig rugalmasan kezelték, a megoldásra váró kérdésekhez kifejezetten kreatívan és konstruktívan álltak hozzá. Köszönjük szépen!

Pásztor Anna Frontember

Még több esettanulmány

Interfood

Megnézem

WardrobeSound

Megnézem

Laser Corner

Megnézem