Menü

Essilor

Az Essilor célja hogy a legjobb, legkényelmesebb és legtartósabb szemüveglencséket kínálhassák vásárlóiknak. Ezt figyelembe véve készítettünk el számukra belső felhasználású prezentációs anyagokat, amiken keresztül bemutathatják több éves professzionalitásukat, modern szemléletükkel ötvözve.

Successilor videó

Már nem elég csak menő szövegekben és szép képekben gondolkozni, kell valami plusz. Éppen ezért, az Essilor Közép-Európai videóprezentációjának elkészítésekor az arculati elemek mellé tettük kreativitásunkat is. Tervezéstől, a vágáson át, a zene kiválasztásáig részt vettünk a folyamatokban. Rendszeres kommunikációt folytatva a megrendelővel sikerült egy olyan hangulatú videót elkészítenünk, ami megmutatja az Essilor szakmaiságát, dinamikáját és optimista hangulatát is, mindezt pár percben összefoglalva.

Innováció
Piacvezető
160 éve

Egy amúgy is jó előadást, egy jól összeállított prezentáció még jobbá tehet. Ezt az Essilor is jól tudja, ezért sem hagyták a véletlenre prezentációjukat. Az éves Közép-Európai találkozóra, a leányvállalatok arculati kézikönyveit és grafikusaink több éves tudását vegyítve egy olyan kreatív koncepció és prezentáció jöhetett létre, amely a parter elvárásainak teljes mértékben megfelelt.

Éves prezentáció

BTL anyagok

Az optikai piacon nagy hagyománya van a BTL anyagoknak, így ez a fajta reklámtípus kikerülhetetlen. Ennek értelmében az Essilor egyik forgalmazott márkája, a Kodak számára készítettünk kreatív koncepciót, melyek igazán szemetgyönyörködtetőek lettek.

Kimagaslóan gyors SLA

Az Essilorral való együttműködésünk kulcsa a rövid átfutási időkben és a magasfokú rugalmasságban rejlett. Mivel a megbízónk a teljes Kelet-Európai régióéért felelt, ezért az egyes taskok elvégzésekor országokat átívelő munkafolyamatokat kellett a megfelelő minőségben teljesítenünk. Örömmel mondjuk: sikerült.

Mit mondanak ők?

Nádai Anikó Deputy Marketing Director and Project Manager - Essilor Eastern Europe

"A Hrenko csapatától maximális odafigyelést és kiváló minőségű munkát kaptam. Kreatív módon oldották meg a feladatot, amelynek eredményeként egy fantasztikus prezentációt mutathattunk be. A sikerünk jól mutatja, hogy megéri szakemberre bízni akár egy komolyabb prezentácó elkészítését is. Biztos vagyok benne, hogy nem ez volt az utolsó munkánk együtt. :)"

További projektjeink