Sütik kezelése

Esettanulmány

Anna Café

A feladat

Az Anna Café 1954 óta ismert, híres emberek találkozóhelye, bekapcsolódva a város szívében található Váci utca pezsgő életébe. Tradicionális kávéházi hangulatot áraszt, kiváló minőségű ételek, italok és desszertek teszik még most is ideálissá, hogy az itt töltött idő nyugodt és luxus hangulatban teljen! Nagy múltja miatt, az employer branding a stratégiájuk fontos része, a toborzás pedig a működés elengedhetetlen feltételét képezi az esetükben. Mi a recruitment kampányok online lebonyolításában vagyunk a brand segítségére.

Facebook hirdetéskezelés

Az Anna Café recruitment szempontból lényeges célközönségét a legnagyobb számban és a leghatékonyabban Facebook hirdetések által érhetjük el, így ennek érdekében folyamatos kampányokat kezelünk. A hirdetések a mérhetőség érdekében természetesen UTM paraméterrel ellátott linkkel és folyamatosan frissített szöveggel, kreatívval vannak ellátva, hogy biztosítsuk az eredmények teljesülését.

Grafikai munkák

Az eredményes munkavégzés érdekében a grafikai munkák tervezését is átvettük, így biztosítva a digitális employer branding kampányok sikerességének maximalizálását. A legfrissebb trendekkel tisztában lévő és évtizedes tapasztalattal rendelkező grafikus, designer kollégáink keltik életre a megálmodott koncepciót.

Statisztikai elemzés

A visszamérés minden sikeres projekt vagy kampány záloga lehet, ezért az Anna Café esetében is kiemelt figyelmet fordítunk rá. Minden hirdetésünkben UTM paraméterezett linket használunk, ami pontosítja a statisztikákat és a weboldal analitikájával egybevetve nekünk és az ügyfélének is nagyobb rálátást biztosít arra, hogy mikor, mi teljesít jobban. Ezek tudatában könnyebben tervezzük meg a következő lépést és az eredmények is folyamatosan javulnak.

Tanácsadás

A havi riportok elkészítését minden esetben személyes találkozó is kíséri, ahol megbeszéljük az előző hónap statisztikáját, átnézzük a webes riportokat, majd igyekszünk a lehető legjobb tudásunk szerint meghatározni a következő lépéseket.

Még több esettanulmány

ProSelf. Érted vagyunk.

Megnézem

MyWebEye

Megnézem

Vogel Industries

Megnézem