Sütik kezelése

Esettanulmány

Bellozzo® Magyarország

A feladat

A Bellozzo® az egyik leggyorsabban terjeszkedő hazai étteremlánc, így az employer branding a stratégiájuk fontos része, a toborzás pedig a működés elengedhetetlen feltételét képezi az esetükben. Mi a HR kampányok online lebonyolításában vagyunk a brand segítségére.

Facebook hirdetéskezelés

A Bellozzo® recruitment szempontból lényeges célközönségét a legnagyobb számban és a leghatékonyabban Facebook hirdetések által érhetjük el, így ennek érdekében folyamatos kampányokat kezelünk. A hirdetések a mérhetőség érdekében természetesen UTM paraméterrel ellátott linkkel és folyamatosan frissített szöveggel, kreatívval vannak ellátva, hogy biztosítsuk az eredmények teljesülését.

Google Ads

A Facebook kampányokat Google Ads alkalmazásával egészítjük ki, hogy a célcsoport biztosan belefusson a hirdetésekbe, végül pedig konvertáljon is. A search kampányok alkalmazása mellett display és videós megjelenések is szolgálják a célok megvalósulását. Az eredményességet havi riportokban vizsgáljuk és az eredmények fényében alakítunk a stratégián.

Grafikai munkák

Az eredményes munkavégzés érdekében a grafikai munkák tervezését is átvettük, így biztosítva a digitális kampányok sikerességének maximalizálását. A legfrissebb trendekkel tisztában lévő és évtizedes tapasztalattal rendelkező grafikus, designer kollégáink keltik életre a megálmodott koncepciót.

Statisztikai elemzés

A visszamérés minden sikeres projekt vagy kampány záloga lehet, ezért kiemelt figyelmet fordítunk rá. Minden hirdetésünkben UTM paraméterezett linket használunk, ami pontosítja a statisztikákat és a weboldal analitikájával egybevetve nekünk és az ügyfélének is nagyobb rálátást biztosít arra, hogy mikor mi teljesít jobban. Ezek tudatában könnyebben tervezzük meg a következő lépést és az eredmények folyamatosan javulnak.

Tanácsadás

A havi riportok elkészítését minden esetben személyes találkozó is kíséri, ahol megbeszéljük az előző hónap statisztikáját, átnézzük a webes riportokat, aztán igyekszünk a lehető legjobb tudásunk szerint meghatározni a következő lépéseket. Tanácsaink nem csak a recruiter kampányokra terjednek ki, hanem a külső rálátásunkat igyekszünk a teljes marketing tevékenység javításának érdekében átadni.

Még több esettanulmány

BroadMax

Megnézem

Nordart

Megnézem

Üzletrész.com

Megnézem