Sütik kezelése

Esettanulmány

Burger King® Magyarország

A feladat

A Burger King® a világ egyik legismertebb márkája, hazai szinten is közel kétezer embert foglalkoztat, így az employer branding a stratégia fontos része, a toborzás pedig működésük elengedhetetlen feltételét képezi. Mi a HR kampányok online lebonyolításában vagyunk a brand segítségére.

Facebook hirdetéskezelés

A Burger King® recruitment szempontból lényeges célközönségét a legnagyobb számban és a leghatékonyabban Facebook hirdetések által érhetjük el, így ennek érdekében folyamatos és kampány szerű hirdetéseket kezelünk. A hirdetések a mérhetőség érdekében természetesen UTM paraméterrel ellátott linkkel és folyamatosan frissített szöveggel, kreatívval vannak ellátva, hogy biztosítsuk az eredmények teljesülését.

Google Ads

A Facebook kampányokat Google Ads alkalmazásával egészítjük ki, hogy a célcsoport biztosan belefusson a hirdetésekbe, végül pedig konvertáljon is. A search kampányok alkalmazása mellett display és videós megjelenések is szolgálják a célok megvalósulását. Az eredményességet havi riportokban vizsgáljuk és az eredmények fényében alakítunk a stratégián.

Statisztikai elemzés

A visszamérés minden sikeres projekt vagy kampány záloga lehet, ezért kiemelt figyelmet fordítunk rá. Minden hirdetésünkben UTM paraméterezett linket használunk, ami pontosítja a statisztikákat és a weboldal analitikájával egybevetve nekünk és az ügyfélének is nagyobb rálátást biztosít arra, hogy mikor mi teljesít jobban. Ezek tudatában könnyebben tervezzük meg a következő lépést és az eredmények folyamatosan javulnak.

Tanácsadás

A havi riportok elkészítését minden esetben személyes találkozó is kíséri, ahol megbeszéljük az előző hónap statisztikáját, átnézzük a webes riportokat, aztán igyekszünk a lehető legjobb tudásunk szerint meghatározni a következő lépéseket. Tanácsaink nem csak a recruiter kampányokra terjednek ki, hanem a külső rálátásunkat igyekszünk a teljes marketing tevékenység javításának érdekében átadni.

Grafikai munkák

Az eredményes munkavégzés érdekében a grafikai munkák tervezését is átvettük, így biztosítva a digitális kampányok sikerességének maximalizálását. A legfrissebb trendekkel tisztában lévő és évtizedes tapasztalattal rendelkező grafikus, designer kollégáink keltik életre a megálmodott koncepciót.

Videó

2019-ben már nem elég csak ütős szövegben és impozáns képekben gondolkozni, kell valami plusz. Éppen ezért, a Burger King Magyarország recruitment kampányainak elérését és az engagement számokat videó tartalmakkal növeltük. Tervezéstől, a vágáson át, a zene kiválasztásáig részt vettünk a folyamatokban.

Mit mondanak ők?

A Hrenkó Kft.-vel sok sikeres projektet bonyolítottunk már az elmúlt években a weboldal fejlesztéstől kezdve egészen az online felületen történő employer branding tevékenységekig. Jelenleg a Fusion Group valamennyi brandjének (BURGER KING®, BELLOZZO®, ANNA®) toborzás-kiválasztást segítő social media aktivitásaiban támogatják cégünket. A Hrenkó Kft. széleskörű szakértelmével és kiemelkedő ügyfélközpontúságával nyerte el bizalmunkat. Nagyon szeretünk velük dolgozni!

Bernáth Anikó HR igazgató

Még több esettanulmány

Interfood

Megnézem

Go print

Megnézem

CÉH

Megnézem