Sütik kezelése

Esettanulmány

Burger King® Magyarország

A feladat

A Burger King® a világ egyik legismertebb márkája, hazai szinten is közel kétezer embert foglalkoztat, így az employer branding a stratégia fontos része, a toborzás pedig működésük elengedhetetlen feltételét képezi. Mi a HR kampányok online lebonyolításában vagyunk a brand segítségére.

Facebook hirdetéskezelés

A Burger King® recruitment szempontból lényeges célközönségét a legnagyobb számban és a leghatékonyabban Facebook hirdetések által érhetjük el, így ennek érdekében folyamatos és kampány szerű hirdetéseket kezelünk. A hirdetések a mérhetőség érdekében természetesen UTM paraméterrel ellátott linkkel és folyamatosan frissített szöveggel, kreatívval vannak ellátva, hogy biztosítsuk az eredmények teljesülését.

Google Ads

A Facebook kampányokat Google Ads alkalmazásával egészítjük ki, hogy a célcsoport biztosan belefusson a hirdetésekbe, végül pedig konvertáljon is. A search kampányok alkalmazása mellett display és videós megjelenések is szolgálják a célok megvalósulását. Az eredményességet havi riportokban vizsgáljuk és az eredmények fényében alakítunk a stratégián.

Statisztikai elemzés

A visszamérés minden sikeres projekt vagy kampány záloga lehet, ezért kiemelt figyelmet fordítunk rá, az eredményeket pedig Google Data Studioban követjük. Minden hirdetésünkben UTM paraméterezett linket használunk, ami pontosítja a statisztikákat, így nekünk és az ügyfélének is nagyobb rálátást biztosít arra, hogy mikor mi teljesít jobban. Ezek tudatában könnyebben tervezzük meg a következő lépést és az eredmények folyamatosan javulnak.

Tanácsadás

A havi riportok elkészítését számos esetben személyes találkozó is kíséri, ahol megbeszéljük az előző hónap statisztikáját, átnézzük a webes riportokat, aztán igyekszünk a lehető legjobb tudásunk szerint meghatározni a következő lépéseket. Tanácsaink nem csak a recruiter kampányokra terjednek ki, hanem a külső rálátásunkat igyekszünk a teljes marketing tevékenység javításának érdekében átadni.

Grafikai munkák

Az eredményes munkavégzés érdekében a grafikai munkák tervezését is átvettük, így biztosítva a digitális kampányok sikerességének maximalizálását. A legfrissebb trendekkel tisztában lévő és évtizedes tapasztalattal rendelkező grafikus, designer kollégáink keltik életre a megálmodott koncepciót.

Videó

Már nem elég csak ütős szövegben és impozáns képekben gondolkozni, kell valami plusz. Éppen ezért, a Burger King Magyarország recruitment kampányainak elérését és az engagement számokat videó tartalmakkal növeltük. Tervezéstől, a vágáson át, a zene kiválasztásáig részt vettünk a folyamatokban.

Fotózás

A grafikai munkák átvételével hamar világossá vált, hogy a képanyag frissítésre szorul. Ennek érdekében fotózást szerveztünk, melynek kreatív koncepcióját, a castingot és magát a fotózást is házon belül, saját erőforrásból alkottuk meg, végeztük el. A fotózás érdekessége az volt, hogy modellek helyett, valódi Burger King dolgozókat kaptunk lencsevégre.

Karrier oldal design

Az együttműködés jelentős eleme az új karrier portál megtervezése volt. Szem előtt tartottuk a UX kérdéseket, hogy a többségében 19-25 éves jelentkezők számára kényelmes és egyszerű legyen a jelentkezés, a lehető legkisebb lemorzsolódással. A weboldalhoz a fotózáson készült képanyagot használtuk, ezzel megalkotva a Burger King arculatába tökéletesen illeszkedő, a pozíciók számára dinamikusan szerkesztési lehetőséget biztosító, jól hirdethető karrier oldalát.

Mit mondanak ők?

A HRENKO-val sok sikeres projektet bonyolítottunk már az elmúlt években a weboldal fejlesztéstől kezdve egészen az online felületen történő employer branding tevékenységekig. Jelenleg a Fusion Group valamennyi brandjének (BURGER KING®, BELLOZZO®, ANNA®) toborzás-kiválasztást segítő social media aktivitásaiban támogatják cégünket. A HRENKO széleskörű szakértelmével és kiemelkedő ügyfélközpontúságával nyerte el bizalmunkat. Nagyon szeretünk velük dolgozni!

Bernáth Anikó HR igazgató

Még több esettanulmány

WebEye International

WebEye International

Megnézem

Interfood

Megnézem
Bastion Residence

Bastion Residence

Megnézem