Sütik kezelése

Esettanulmány

Burger King® Magyarország

A feladat

A Burger King® a világ egyik legismertebb márkája, hazai szinten is közel kétezer embert foglalkoztat, így az employer branding a stratégia fontos része, a toborzás pedig működésük elengedhetetlen feltételét képezi. Mi a HR kampányok online lebonyolításában vagyunk a brand segítségére.

Facebook hirdetéskezelés

A Burger King® recruitment szempontból lényeges célközönségét a legnagyobb számban és a leghatékonyabban Facebook hirdetések által érhetjük el, így ennek érdekében folyamatos és kampány szerű hirdetéseket kezelünk. A hirdetések a mérhetőség érdekében természetesen UTM paraméterrel ellátott linkkel és folyamatosan frissített szöveggel, kreatívval vannak ellátva, hogy biztosítsuk az eredmények teljesülését.

Google Ads

A Facebook kampányokat Google Ads alkalmazásával egészítjük ki, hogy a célcsoport biztosan belefusson a hirdetésekbe, végül pedig konvertáljon is. A search kampányok alkalmazása mellett display és videós megjelenések is szolgálják a célok megvalósulását. Az eredményességet havi riportokban vizsgáljuk és az eredmények fényében alakítunk a stratégián.

Statisztikai elemzés

A visszamérés minden sikeres projekt vagy kampány záloga lehet, ezért kiemelt figyelmet fordítunk rá. Minden hirdetésünkben UTM paraméterezett linket használunk, ami pontosítja a statisztikákat és a weboldal analitikájával egybevetve nekünk és az ügyfélének is nagyobb rálátást biztosít arra, hogy mikor mi teljesít jobban. Ezek tudatában könnyebben tervezzük meg a következő lépést és az eredmények folyamatosan javulnak.

Tanácsadás

A havi riportok elkészítését minden esetben személyes találkozó is kíséri, ahol megbeszéljük az előző hónap statisztikáját, átnézzük a webes riportokat, aztán igyekszünk a lehető legjobb tudásunk szerint meghatározni a következő lépéseket. Tanácsaink nem csak a recruiter kampányokra terjednek ki, hanem a külső rálátásunkat igyekszünk a teljes marketing tevékenység javításának érdekében átadni.

Grafikai munkák

Az eredményes munkavégzés érdekében a grafikai munkák tervezését is átvettük, így biztosítva a digitális kampányok sikerességének maximalizálását. A legfrissebb trendekkel tisztában lévő és évtizedes tapasztalattal rendelkező grafikus, designer kollégáink keltik életre a megálmodott koncepciót.

Videó

2019-ben már nem elég csak ütős szövegben és impozáns képekben gondolkozni, kell valami plusz. Éppen ezért, a Burger King Magyarország recruitment kampányainak elérését és az engagement számokat videó tartalmakkal növeltük. Tervezéstől, a vágáson át, a zene kiválasztásáig részt vettünk a folyamatokban.

Mit mondanak ők?

A Hrenkó Kft.-vel sok sikeres projektet bonyolítottunk már az elmúlt években a weboldal fejlesztéstől kezdve egészen az online felületen történő employer branding tevékenységekig. Jelenleg a Fusion Group valamennyi brandjének (BURGER KING®, BELLOZZO®, ANNA®) toborzás-kiválasztást segítő social media aktivitásaiban támogatják cégünket. A Hrenkó Kft. széleskörű szakértelmével és kiemelkedő ügyfélközpontúságával nyerte el bizalmunkat. Nagyon szeretünk velük dolgozni!

Bernáth Anikó HR igazgató

Még több esettanulmány

ProSelf. Érted vagyunk.

Megnézem

Condair Systems GmbH

Megnézem
WebEye International

WebEye International

Megnézem