Sütik kezelése

Esettanulmány

Infracont

A feladat

Az Infracont saját fejlesztésű, önálló szabadalom alapján gyártott gabonaelemző készülékei, csúcstechnológiát képviselő elektronikával és kezelőfelülettel rendelkeznek. Magyarország mellett, közel 50 országban, jelentős viszonteladói hálózattal rendelkeznek.  A csúcstechnológiás készülékekhez egy letisztult, modern webes megjelenés, tartalom és online marketing is tartozik, amiért mi voltunk a felelősek.

Webdesign

Az Infracont csúcstechnológiájához méltóan, a tervezés során úgy szerettünk volna modern hatást kelteni, hogy a végeredmény mégis időtálló legyen. Az oldal (reszponzív) kialakításának köszönhetően, a letisztultság találkozik a vállalat modern, innovatív hozzáállásával. A website tervezésénél az egyszerűség volt a fő szempontunk, ezen belül pedig az, hogy minden lényeges információ ízléses formában kerüljön átadásra. A klasszikus kialakításnak hála, az érdeklődők könnyen felvehetik a kapcsolatot a vállalattal és a különböző országokban jelenlévő viszonteladókkal.

Frontend fejlesztés

A frontend fejlesztésénél, egy nemzetközi piacon jelenlévő vállalathoz illően a könnyed, mégis profi hangulat kialakítása volt a cél, persze a megfelelő felhasználói élményre odafigyelve. A logikus és egyszerű navigáció létrehozása mellett a már említett reszponzivitás és könnyű kapcsolatfelvétel szerepelt az elsődleges feladatok között.

Webfejlesztés

Laravel fejlesztő csapatunk nem is dönthetett volna másként, mint, hogy az egyedi fejlesztést Laravel rendszerben végezze. A weboldal így gyors és rugalmas, mindemellett egyszerűen skálázható, vagyis minden jelenlegi és jövőbeni igényt könnyedén kiszolgál. A VPS Cloud technológiának köszönhetően, a birtokunkban lévő szerviz-infrastruktúrából biztosítjuk a infracont.com zavartalan működését.

Szövegírás és SEO

A szöveg írásánál a figyelembe vettük a keresőoptimalizálási szempontokat, ugyanakkor törekedtünk a könnyen érthetőségre. Ugyanakkor kifejezetten törekedtünk arra, hogy szélesítsük a szakmai nézőpontot és a privát életben is könnyen fogyasztható, izgalmas, érdekes tartalmakat készítsünk. Ide tartozik a szolgáltatások megismertetése a meglevő és a potenciális ügyfelekkel, illetve a cég előnyeinek kommunikációja.

Kreatív munkák

Nyomtatott szóróanyagok tervezésében és elkészítésében, gyártásában is segítő kezet nyújtottunk a megrendelőnek. A különböző kampányok és médiamegjelenések szintén igényelik a megfelelő kreatív anyagok elkészítését, melyet házon belül, a már kész arculati elemek alkalmazásával oldunk meg.

Reklám és image videó

Feladataink közé tartozott két reklámfilm és egy image videó elkészítése is. A koncepció kitalálásánál és forgatás közben is törekedtünk arra, hogy a videók mindenképp betöltsék ismertető szerepüket, miközben a vállalathoz illő egyszerű letisztultságot és high tech hangulatot is közvetítik.  A felvételek elkészítését profi videós csapatunk managelte. A vágáson át, a zenei aláfestésig mindenről gondoskodtunk, partnerünk igényeit és jövőbeni céljait szem előtt tartva.

Hirdetéskezelés

Feladataink közé tartozott a Google Ads kampányok létrehozása és menedzselése, folyamatos vizsgálata és riportok készítése az elért eredményekről. Az Infracont célcsoportja meglehetősen szűk és speciális üzleti szegmens, ezért a keresési kampányokat jól körülhatárolható kulcsszó készlettel tudtuk elindítani, melyet display kampánnyal támogatunk meg. Ennek köszönhetően egyszerre teljesül a márkaismertség növelése és a releváns érdeklődők gyűjtése.

Még több esettanulmány

Fogászvilág

Megnézem

Anna and The Barbies

Megnézem

Non Plus Ultra

Megnézem