Sütik kezelése

Esettanulmány

Laser Corner

A feladat

Egy igazi bevállalós lézerharc aréna, ahol a technológia és a szolgáltatás a létező legprofibb már a kezdetektől. A közös munka során, új helyről lévén szó, az arculatnak és a honlapnak megjelenésben és funkcionalitásban is illeszkednie kellett a magas minőséghez.

Branding

A hely hangulata és kiegészítői nagyvonalakban már előre körvonalazták a logót és a többi arculati elemet. Kissé katonai hatással vegyítettük az egyébként barátságos hangulatú játék emblémáját. Fontos tervezési szempont volt, hogy a helyszínen a legkülönfélébb formákban és anyagon fog megjelenni a logó. Az utcafronti megjelenésnél szintén igyekeztünk olyan vizuális elemekkel dolgozni, amik felkeltik az emberben lakozó harci ösztönt. 🙂

Webdesign

A szolgáltatás jellegéből fakadóan óriási hangsúly volt a könnyű használhatóság, hiszen az arénában egymásnak adják a kilincset a játékosok, csapatok. Így a könnyű helyfoglalás, fizetési lehetőség, foglalhatóság jelzés, és csomag variációk feltüntetése mind az érkező játékosok, mind a hely üzemeltetői és dolgozói szempontjából a könnyű kezelhetőség jegyében kellett, hogy elkészüljenek.

Fejlesztés

A fent vázolt tervezési szempontokat figyelembe véve, és az arculatba illeszkedő külalakkal kiegészítve készültek el a háttérfunkciók. A pályára érkezőket egyedi foglalási naptár várja, ahol könnyen és gyorsan kiválaszthatják és le is foglalhatják a legszimpatikusabb időpontokat. Ezek után nincs is más hátra, mint felkészülni a harcra.

Tesztjáték :)

Az arénát ügynökségi csapatunk is  letesztelte egy délutáni összecsapáson. Használat közben vizsgálható meg ugyanis legjobban mind az arculat, mind a webes felületek megfelelősége. A Laser Corner minden szempontból kiállta a próbát.

Még több esettanulmány

Condair Systems GmbH

Megnézem
WebEye International

WebEye International

Megnézem

Tankcsapda koncert

Megnézem