Sütik kezelése

Esettanulmány

Ostoros Bor

A feladat

Az Ostoros pincészet az egri borvidék egyik legnagyobb borászata. Kiváló szakemberekkel dolgoznak, folyamatosan tanulnak, hogy évjárattól függetlenül mindig ugyanazt a magas minőséget tudják a palackokba tölteni.  A weboldal elkészítésekor ügyeltünk arra, hogy az oldal böngészésekor visszaköszönjenek azok az értékek, amik őket jellemzik, miközben könnyen navigálható legyen a termékek megismerésének folyamata!

Webdesign

Az ostorosbor.hu számára a tervezés során úgy szerettünk volna modern webes megjelenést kialakítani, hogy a végeredmény mégis időtálló legyen. Az oldal (reszponzív) megjelenésének közvetítésével, a letisztult kinézet találkozik a vállalat modern, innovatív hozzáállásával. A kialakításnak hála, az érdeklődők egyszerűen navigálhatnak és könnyen megtalálják, amit keresnek.

Frontend fejlesztés

A frontend fejlesztésénél, egy könnyed, mégis profi hangulat megjelenítése volt a cél, persze a megfelelő felhasználói élményre odafigyelve. A logikus és egyszerű navigáció létrehozása mellett a reszponzivitás szerepelt az elsődleges célok között.

Webfejlesztés

A külsőségek mellett persze ugyanolyan fontos volt a funkcionalitás is. Elsődleges szempontként szerepelt például az, hogy a tartalmat könnyen lehessen szerkeszteni. Ennek megkönnyítésére WordPress motort használtunk, így az eljövendő események épp olyan egyszerűen frissíthetők, mint a feltöltött borok leírásai.

Borzbár

Borzbár egy hangulatos pince a Szépasszonyvölgyben, ahol az alapkínálatuk mellett a kereskedelmi forgalomban nem kapható, különleges tételeiket is bemutatják. Az oldalon lehetőség van új események hirdetésére, rendezvény foglalásra és különféle izgalmas blogok megjelenítésére.

Webshop

A weboldalhoz kapcsolódó webáruház lehetőséget kínál a fogyasztók számára a termékek direkt megvásárlására. A shop WooCommerce pluginnal készült, mellyel a viszonylag kis számú termék értékesítése garantált jelenleg. Azonban a rendszer később, az igények szerint skálázható, így a termékkínálat bővülésével a jövőben gyakorlatilag korlátlan számú termék kaphat helyet a felületen.

Online fizetés és számlázás

A webshop felületbe integráltuk az OTP Simple fizetési funkciót, illetve egy számlázó rendszert is. Ennek köszönhetően a pénzügyi folyamatok automatizálttá váltak, megkönnyítve ezzel az áruház tulajdonosainak dolgát, gördülékenyebbé téve a vásárlási folyamatot.

Még több esettanulmány

Anna Café

Megnézem

Fábián Szalonok

Megnézem

Anna and The Barbies

Megnézem