Sütik kezelése

Esettanulmány

Ostoros Bor

A feladat

Az Ostoros pincészet az egri borvidék egyik legnagyobb borászata. Kiváló szakemberekkel dolgoznak, folyamatosan tanulnak, hogy évjárattól függetlenül mindig ugyanazt a magas minőséget tudják a palackokba tölteni.  A weboldal elkészítésekor ügyeltünk arra, hogy az oldal böngészésekor visszaköszönjenek azok az értékek, amik őket jellemzik, miközben könnyen navigálható legyen a termékek megismerésének folyamata!

Webdesign

Az ostorosbor.hu számára a tervezés során úgy szerettünk volna modern webes megjelenést kialakítani, hogy a végeredmény mégis időtálló legyen. Az oldal (reszponzív) megjelenésének közvetítésével, a letisztult kinézet találkozik a vállalat modern, innovatív hozzáállásával. A kialakításnak hála, az érdeklődők egyszerűen navigálhatnak és könnyen megtalálják, amit keresnek.

Frontend fejlesztés

A frontend fejlesztésénél, egy könnyed, mégis profi hangulat megjelenítése volt a cél, persze a megfelelő felhasználói élményre odafigyelve. A logikus és egyszerű navigáció létrehozása mellett a reszponzivitás szerepelt az elsődleges célok között.

Webfejlesztés és webshop

A külsőségek mellett persze ugyanolyan fontos volt a funkcionalitás is. Elsődleges szempontként szerepelt például az, hogy a tartalmat könnyen lehessen szerkeszteni. Ennek megkönnyítésére WordPress motort használtunk, így az eljövendő események épp olyan egyszerűen frissíthetők, mint a feltöltött borok leírásai, mely később webshoppal is kiegészült.

Borzbár

Borzbár egy hangulatos pince a Szépasszonyvölgyben, ahol az alapkínálatuk mellett a kereskedelmi forgalomban nem kapható, különleges tételeiket is bemutatják. Az oldalon lehetőség van új események hirdetésére, rendezvény foglalásra és különféle izgalmas blogok megjelenítésére.

Még több esettanulmány

Go print

Megnézem

Fábián Szalonok

Megnézem

AMIKO Home

Megnézem