Sütik kezelése

Esettanulmány

ProSelf. Érted vagyunk.

A feladat

A ProSelf csapata elkötelezett abban, hogy támogassa az egyént és a szervezeteket a JÓL-LÉT elérésében. Online és offline eszközökkel támogatjuk a folyamatot, a fejlesztésekkel folyamatosan igazodunk a változó felhasználói igényekhez.

Logó és branding

A ProSelf fókuszának központjában az egyén áll, és az őt körbevevő főként vállalati környezet. A személy és a metastabilitás fogalmának ötvözetéből alkottuk meg a logót, ami arra inspirál minket, hogy a körülményekhez folyamatosan alkalmazkodva újra és újra felálljunk, új tapasztalatokkal gazdagodva egyenesbe kerüljünk. Az arculati elemek folyamatosan fejlődve, de következetesen visszaköszönnek a webes alkalmazások, site-ok és print anyagok felületein.

Website és UI/UX tervezés

A magyar, német és angol nyelven is elérhető site tömören, modern köntösben foglalja össze a ProSelf misszióját és eszközeit. A tervezéskor olyan vizuális elemeket vettünk igénybe, amik a frissességet, innovatív gondolkodást és nyitottságot sugározzák. A reszponzív oldalépítés alapvető elvárás volt, ugyanígy a beépített blog, amin keresztül a szerzők tudományos háttéranyagokat publikálhatnak.

Solaris webalkalmazás

A kimondottan vállalati környezetre szabott Solaris alkalmazás a pozitív visszajelzések küldését, támogatás felajánlását vagy segítségnyújtást kínál a felhasználóknak. A fejlesztést funkcionális specifikáció elkészítése előzte meg, amiben lefektettük az előzetesen felmért igényeket. A meghívásos rendszeren alapuló szoftver egy tágabb szervezetfejlesztési folyamat eszköze és konkrét célkitűzéseket szolgál. A Solaris fejlesztése nem szünetel, a legújabb funkciókkal kibővített változat hamarosan elérhető lesz a vállalati felhasználók számára.

Felmérések

Az egyén és vállalat JÓL-LÉT mutatóihoz és az erre épülő programokhoz elengedhetetlenül fontos a minél kiterjedtebb felmérés és mintavétel. A Solaris webalkalmazással párhuzamos futó side-project a Solaris kérdőív, aminek célja, hogy minél szélesebb hazai körben felmérje a vállalati dolgozók JÓL-LÉT állapotát és az általuk fontosnak tartott értékeket. A folyamatosan fejlődő szoftver mobileszközökről is kitölthető, riportot készít és küld kitöltőjének, és új felhasználókat von be a ProSelf közösségébe.

Mit mondanak ők?

"Évek óta dolgozunk együtt cégünk arculatának tervezésében, on-line megjelenésében. Partnerek az ötletek hozásában, ötleteink megvalósításában. Mindezt a legmagasabb szakmai színvonalon a maguk kedves hozzáállásával körítve."

Kelemen Attila elnök-vezérigazgató, ProSelf International Inc.

Még több esettanulmány

Teleki-Degenfeld Kastélyszálló

Teleki-Degenfeld Kastélyszálló

Megnézem

Nordart

Megnézem

Tankcsapda koncert

Megnézem