Sütik kezelése

Esettanulmány

Vogel Industries

A feladat

A Vogel Industries budapesti központjából biztosít szennyvíztisztítási megoldásokat a Közép-Kelet-európai régióban, a Közel-Keleten és Észak-Afrika egyes részein. A közösen bonyolított projekt több fázisban zajlott, melynek része volt az arculattervezés, webfejlesztés, illetve a kiadvány- és illusztrációkészítés. A kihívást pedig az jelentette, hogy a speciális megoldásokat vonzó, modern, kontinenseket átívelő köntösbe csomagoljuk.

Arculattervezés és brandbook

A Vogel első körben arculattervezési céllal keresett meg minket. A legmodernebb technológiát használó, nemzetközi viszonylatban jelenlévő vállalat számára átütő, a víz és a hő elemet magába foglaló, kontinenseket átívelően jól működő megjelenést alakítottunk ki, melyet brandbookban foglaltunk össze. Az ernyőmárkaként is funkcionáló Vogel mellé azzal harmonizáló, de önállóan is értelmezhető arculatot kaptak az almárkák, melyek a Vogel speciális technológiái tulajdonképpen.

Kiadvány- és illusztrációkészítés

A Vogel csúcstechnológiás megoldásait a célcsoportjuk számára gazdagon illusztrált, részletes tájékoztatókban is bemutatjuk. A kiadványok természetesen a Vogel és a cégcsoport adott almárkáinak arculatában készültek. A prospektusok építik a brandet, és segítik a sales folyamatokat, hiszen hosszú távon kézzelfoghatóan vannak jelen a partnerek asztalán vagy digitális formában a számítógépén, ugyanis online és print formában is kialakításra kerültek.

Corporate website

A projekt harmadik fázisát a webfejlesztési munkák jelentették. A Vogel weboldala elsősorban branding és tájékoztatási célokat szolgál. A nemzetközi célpiac érdekében a site angol nyelvű, a webdesign készítésekor szem előtt tartottuk, hogy a képek és egyéb illusztrációk alátámasszák a szakmaiságot, az arculati elemek pedig modernitást, magas minőséget sugalljanak. Természetesen a felület reszponzív, a kezelést felhasználóbarát admin felület, a SEO célokat pedig blogmotor segíti.

Mit mondanak ők?

Jó együtt dolgozni a HRENKO csapattal, gyorsan, rugalmasan és szakszerűen reagálnak a kérdéseinkre, kéréseinkre, legyen szó, arculatervezésről, logótervezésről vagy az első weboldalunk fejlesztéséről. Nagyon kreatív logók születtek, amelyek egyértelműen a mi tevékenységünkre utalnak, az újonnan elkészült weboldalunk pedig, olyan amilyenre gondoltunk.

Ujfalvi Erzsébet Office manager

Még több esettanulmány

Üzletrész.com

Megnézem

Interfood

Megnézem

CÉH

Megnézem