Sütik kezelése

Esettanulmány

MyWebEye

A feladat

A MyWebEye GPS alapú járműkövetési megoldást kínál méghozzá nem is akármilyet, hanem sokoldalú funkciókkal és kifinomult riportolási mechanizmusokkal felturbózott változatot. A modern eszközhöz modern webes megjelenés dukált, amiért mi voltunk a felelősek.

Specifikáció

A projekt indítását a funkcionális specifikáció elkészítésével indítottuk annak érdekében, hogy a felület és a funkciók kellőképpen átgondoltak, alaposan megtervezettek legyenek, a végeredmény pedig jól működjön.

Webdesign és UX tervezés

A tervezés során úgy szerettünk volna modern hatást kelteni, hogy a végeredmény mégis időtálló legyen, illetve természetesen a mobil eszközök mindegyikén megfelelően mutasson. A külcsín mellett persze a belbecs is fontos, ezért úgy hoztuk létre a webdesignt, hogy a cél, vagyis az adatai megadása felé terelje a felhasználót.

Frontend fejlesztés

A frontend fejlesztésénél a könnyed, mégis profi hangulat kialakítása volt a cél, persze a megfelelő felhasználói élményre kiemelten odafigyelve. A logikus és egyszerű navigáció létrehozása mellett a már elmített reszponzivitás szerepelt az elsődleges feladatok között.

Egyedi fejlesztés

Laravel fejlesztő csapatunk nem is döntehetett volna másként, mint hogy az egyedi fejlesztést Laravel rendszerben végezze. A weboldal így gyors és rugalmas, mindemellett egyszerűen skálázható vagyis minden jelenlegi és jövőbeni igényt könnyedén kiszolgál.

Üzemeltetés és karbantartás

A weboldalkészítés nem merül ki a “kulcsrakész” site átadásával, hiszen azt üzemeltetni és adott esetben karban is kell tartani. Ezért hoztuk létre support szolgátatásunkat, aminek keretén belül minden esetleges problémát szinte azonnal és az ügyfl számára kedvező módon hárítunk el.

Marketing automatizáció

A marketing automatizáció sokak számára még most is egzotikusan hangzik, pedig mi már évek óta foglalkozunk vele. Segíti az ügyfelekkel való kommunikációt és az értékesítési folyamatot, így egyáltalán nem meglepő, hogy a MyWebEye esetében is alapvető marketing eszközként alkalmaztuk.

Alkalmazás demó

Az értékesítés fontos lépése a termék megismerése, működésének megértése az ügyfelek, vevők részéről. Ezt sokszor nagyon nehéz a tényleges eladás előtt megoldani, de az alkalmazás demó elkészítése kiváló megoldása a feladatnak, ezért mi is ezt alkalmaztuk.

Még több esettanulmány

Vogel Industries

Megnézem
Bastion Residence

Bastion Residence

Megnézem

AMIKO Home

Megnézem